UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ikkunanpesun hintaan vaikuttaa moni tekijä, riippuen kohteen haastavuudesta, ikkunamääristä, sijainnista, yms. joten ilman mitään ennakkotietoja hintaa ei pysty sanomaan. Esimerkiksi
3h + k + parveke (80m2) asunnon ikkunoiden pesu on luokkaa 180e (sis.alv.)

Mitä työhön ikinä tarvitaankin, meiltä se löytyy. Pesuvälineiden lisäksi, tikkaat, telineet, jakkarat, ikkunanavaimet, jatkovarret, köydet, valjaat, yms.

Monet edullista tuntihintaa tarjoavat yritykset käyttävät meihin verrattuna moninkertaisen määrän tunteja ikkunoiden pesemiseen ja näin ollen lopullinen hinta tulee asiakkaalle yllättävän kalliiksi. Benoa Palvelut tarjoaa pesut urakkahintaan, jolloin asiakas tietää työn lopullisen hinnan ennen työn tilaamista. 

Yritykset aina laskulla. Yksityishenkilöille yleisin tapa maksaa palvelusta on lasku, jonka saa halutessaan sähköpostilla tai kirjeenä. Maksu onnistuu tarvittaessa myös käteisellä tai MobilePayn kautta.

Ikkunoiden pesu onnistuu kelistä riippumatta. Pakkasella pesuveteen lisätään Lasolia jäätymisen estämiseksi.

Ei ole. Kun yksityishenkilö saa tarjouksen palveluistamme esimerkiksi hintaan 100e. Tästä hinnasta alv. on n.20 euroa, joka tilitetään valtiolle. Jäljelle jäävästä rahasta maksetaan työssä käytettävät välineet, aineet, auto, palkat, palkan sivukulut, vakuutukset, hallinnolliset, yms. kulut. joten työn hinta ja pesijän palkka ovat suhteellisen kaukana toisistaan. 

Kaikki palvelumme ovat yksityishenkilöille kotitalousvähennyskelpoisia.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta saat www.vero.fi.

Asiakas saa toki olla paikalla, mutta tämä ei myöskään ole välttämätöntä.

Toimimme pääosin pk-seudulla, mutta tarvittaessa matkustamme kauemmaskin.

Search