Palvelut

Benoa Palvelut Oy tarjoaa erilaisia kiinteistönhuoltoon ja erikoissiivoukseen liittyviä palveluja Uudenmaan alueella. Vaikka olemme ennen kaikkea ikkunanpesuliike, tarjontaamme kuuluu myös paljon muutakin (lisätietoja alempana). Työstä annetaan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta urakkahinta, jotta asiakas saa tietoonsa kaikki työstä aiheutuvat kustannukset ilman piilokuluja. Tarjouksen pyytäminen on aina maksutonta ja kaikki palvelut ovat yksityishenkilöille kotitalousvähennyskelpoisia. 

Pesemme kaikenlaiset ikkunat kaikenlaisissa kohteissa. Oli kyseessä sitten yksittäinen näyteikkuna, suuri yrityspuisto, tai jotain siltä väliltä. Katso lisätiedot.

Teemme erilaisia korkealla tehtäviä töitä, niin köysityöskentelynä, nostimilla, huoltokelkalla, kuin useilla muillakin tavoilla. Katso lisätiedot.

Tarvitsetteko ammattilaista pudottamaan lumet katolta tai jonkun tyhjentämään rappusenne lumesta? Meiltä se onnistuu.

Hoidamme niin lattioiden peruspesut ja vahaukset, yläpölyjen puhdistukset, tekstiilipintojen pesut, kuin aurinkopaneelien pesunkin. Katso lisätiedot.

Repertuaariimme kuuluvat niin ikkunoiden tiivistys, kalvojen ja teippausten poisto ikkunoista, rännien ja sadevesikourujen tyhjennys, pulupiikkien asennus, kuin pienet remontti ja maalaustyöt. Lisää...

Ikkunanpesijöiden koulutus, sekä asiantuntijakonsultointi ja raportointi ikkunoihin liittyvissä asioissa. Katso lisätiedot.

Köysityöskentely

Joskus työkohde on nostinten ulottumattomissa, jolloin köysityö saattaa olla ainoa vaihtoehto. Monissa tapauksissa se on myös kustannustehokkaampi, hiljaisempi, huomaamattomampi ja ympäristöystävällisempi verrattuna nostimilla tehtäviin töihin. Oikein toteutettuna köysityöskentely on täysin turvallista.

Nostimet

Meiltä onnistuvat työt kaikilla eri nostimilla esim. huoltokelkalla, nostokoriautolla, kuukulkijalla, saksilavanostimella, jne. Nostimen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota jo pelkästään kustannussyistä. Käymme läpi työkohteen ja hoidamme juuri kyseiseen työhön parhaiten sopivan nostimen.

Ammattitaito

Köysi- ja nostinosaamistamme voi hyödyntää lukemattomissa kiinteistöhuollon, sekä erikoissiivouksen tehtävissä. mm. ikkunanpesut, kattojen pesut, julkisivupesut, kattojen maalaus, pulupiikkien asennus, erilaiset huolto-, asennus- ja saumastyöt, rännien ja vesikourujen puhdistus, lumenpudotus, jne.


Em. lisäksi teemme paljon myös muutakin. Jos tarvitset korkeanpaikan osaamista ota rohkeasti yhteyttä.

Lumenpudotus

​Lumisateet tuovat aina mukanaan päänvaivaa kiinteistöjen omistajille. Pakkautunut lumi ja jää saattavat aiheuttaa omaisuus ja henkilövahinkoja, joten lumitilanteen tarkkailu on ensiarvoisen tärkeää. Kolme syytä tilata lumenpudotus Benoa Palvelut Oy.ltä:

Kokemus
Olemme pudottaneet lumet sadoista eri kohteista.

Ammattitaito
Työntekijämme on koulutettu korkeanpaikan työskentelyyn, niin köysillä kuin nostimilla.

Turvallisuus
Käytämme työssämme huollettuja, tarkastettuja ja turvallisia välineitä. Toimintatapamme ovat turvallisia niin sivullisille, kuin työntekijöille itselleen.

Siivouspalvelut

Tarjoamme ikkunapesujen lisäksi myös muita erikoissiivouspalveluja:

-Lattioiden peruspesut, vahaukset ja suojakäsittely
​-Tekstiililattioiden / -pintojen pesu ja suojakäsittely
-Yläpölyjen puhdistus
-Suursiivoukset
-Aurinkopaneelien puhdistus
-Ja paljon muuta
-Kerro meille mitä tarvitset, niin hoidetaan homma kuntoon.

Koulutus

Onko sinulla siivousalan yritys ja henkilökuntaa jolle pitäisi kouluttaa perustaidot ja ymmärrys ikkunoiden pesusta? Koulutamme kaikki omat työntekijämme ikkunanpesuihin ja tarvittaessa voimme räätälöidä ikkunanpesukoulutuksen juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Koulutuksessa käydään läpi erilaiset välineet ja tekniikat, sekä opetellaan niiden hyödyntäminen käytännössä.

Asiantuntijapalvelut

Miten nämäkin ikkunat saadaan pestyä, vai saadaanko edes? Nostimella vai köysillä? Mitä pitää ottaa huomioon ennen kilpailutusta? Lasin pinta on pilalla, voiko sille tehdä mitään?  Ongelmia on monia, mutta vuosien kokemus erilaisista kohteista auttaa ratkaisujen laadinnassa. 

Kerro meille tarpeesi, niin etsitään yhdessä ratkaisu

Search