Korkean paikan työt

Köysityöskentely

Joskus työkohde on nostinten ulottumattomissa, jolloin köysityö saattaa olla ainoa vaihtoehto. Monissa tapauksissa se on myös kustannustehokkaampi, hiljaisempi, huomaamattomampi ja ympäristöystävällisempi verrattuna nostimilla tehtäviin töihin. Oikein toteutettuna köysityöskentely on täysin turvallista.

Nostimet

Meiltä onnistuvat työt kaikilla eri nostimilla esim. huoltokelkalla, nostokoriautolla, kuukulkijalla, saksilavanostimella, jne. Nostimen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota jo pelkästään kustannussyistä. Käymme läpi työkohteen ja hoidamme juuri kyseiseen työhön parhaiten sopivan nostimen.

Ammattitaito

Köysi- ja nostinosaamistamme voi hyödyntää lukemattomissa kiinteistöhuollon, sekä erikoissiivouksen tehtävissä. mm. ikkunanpesut, kattojen pesut, julkisivupesut, kattojen maalaus, pulupiikkien asennus, erilaiset huolto-, asennus- ja saumastyöt, rännien ja vesikourujen puhdistus, lumenpudotus, jne.

Em. lisäksi teemme paljon myös muutakin. Jos tarvitset korkeanpaikan osaamista ota rohkeasti yhteyttä.Kuva korkean paikan töistä - Benoa palvelut

OTA YHTEYTTÄ

Search