Ikkunanpesu

Ikkunanpesu on yrityksemme toiminnan ydin ja hoidamme haastavimmatkin kohteet ammattitaidolla.  Käytämme työssämme lukuisia eri menetelmiä, köysitöistä nostimiin. Tarjoamme ikkunanpesuja vuodenajasta, lämpötilasta ja säästä riippumatta. Alla lisätietoja ikkunanpesuista. 

TALOYHTIÖ, ISÄNNÖITSIJÄ, SIIVOUSLIIKE VAI HUOLTOYHTIÖ?

Asunto-osakeyhtiöiden ikkunoiden pesettämisestä vastaa yleensä joku edellä mainituista. Oli tilaaja kuka tahansa, Benoa Palvelut hoitaa kaikenlaiset ikkunanpesu-urakat sovitusti ja ammattitaidolla. Oli tarpeesi mikä tahansa, ota yhteyttä, niin hoidetaan homma kuntoon.

YRITYKSET JA JULKINEN SEKTORI

Tarjoamme kaikki mahdolliset ratkaisut ikkunoiden pesuihin. Näyteikkunoita varten tarjoamme viikko- ja kuukausipesuja. Rakennustyömaille ikkunanpesut loppusiivouksen yhteyteen. Sisätiloissa pesemme niin välilasit, sisäänkäynnit, valoaulat, kuin lasiset hissikuilutkin.

Köysityöskentely

mahdollistaa pääsyn paikkoihin jotka ovat nostinten ulottumattomissa. Se on hiljainen, ympäristöystävällinen ja oikein toteutettuna täysin turvallinen. Meillä on tuhansien tuntien kokemus erilaisista korkeanpaikan kohteista.

Nostimet

ja niiden hallinta vaikuttaa sekä syntyviin kustannuksiin, että turvallisuuteen. Käytämme työssämme kaikenkokoisia nostimia  mm. saksilavoja, "kuukulkijoita", huoltokelkkoja, nostokoriautoja, yms. Valitsemme aina kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivan nostimen.

Jatkovarsien käyttö

helpottaa ja nopeuttaa matalissa korkeuksissa olevien ikkunoiden puhdistamista. Varsien avulla pesut voidaan helposti ja turvallisesti suorittaa jopa 10m korkeuteen. Monet pientä nostinta vaativat työt voidaan hoitaa huomattavasti nopeammin, edullisemmin ja turvallisemmin jatkovarsien avulla.

Unger Hydropower - pesulaite

Laitteen toiminta perustuu siihen, että ikkunat pestään teleskooppivarteen kiinnitetyllä harjalla ja filteröidyllä puhtaalla vedellä. Menetelmällä voidaan puhdistaa ikkunoita jopa 20 metrin korkeuteen. Työ suoritetaan kokonaan maasta käsin.

IKKUNAKALVOJEN, -TARROJEN, TEIPPAUSTEN, GRAFFITIEN, SEKÄ NAARMUJEN POISTAMINEN

ikkunoista saattaa tuntua mahdottomalta. Meiltä se kuitenkin onnistuu. Käyttämiemme aineiden, välineiden, tekniikoiden ansiosta, saamme lasit jopa uuden veroisiksi.

KORROOSIOVAURIOT

ikkunoissa ovat yleistyneet viime vuosina. Yleisesti puhutaan "kalkkivalumista" tai "mineraalijäljistä". Ongelmat johtuvat usein lasien puutteellisesta suojauksesta rakennusaikana tai liian harvoin suoritetusta pesusta. Monissa tapauksissa lasi on kuitenkin mahdollista "palauttaa" alkuperäiseen loistoonsa lasihionnalla tai mineraalijälkien poistoon kehitetyillä kemikaaleilla. Korroosiovaurioiden hoitaminen onnistuu Benoa Palveluilta siinä missä muutkin ikkunoihin liittyvät työt.

Ota yhteyttä

Benoa Palvelut Oy
Y-tunnus: 2835356

Asiakaspalvelu

050 551 8788
info(at)benoa.fi

Yrittäjä
Jani Jokela 
050 366 8920
jani.jokela(at)benoa.fi

Lomakkeen lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai Whatsappilla.

Search